sebbe stax

För ett tag sedan valde Kartellens frontare Sebbe Staxx att lämna bandet. GAFFA fick som enda tidning en intervju med honom precis innan han lämnade skeppet. För GAFFA berättar nu Kartellen-medlemmen Leo "Kinesen" Carmona sin historia kring det oväntade avhoppet. Hur går tankarna just nu kring. Rapparen Sebbe Staxx, eller Sebastian Stakset som har egentligen heter, lämnar gruppen Kartellen och sitt gamla artistnamn. Sebbe Staxx: "Det är tack vare Jesus". Musik Sebastian Stakset, tidigare frontman i rapgruppen Kartellen, ber om förlåtelse för tiden i Kartellen. En tid som omgavs av brottslighet och droger. – Jag var tvungen att be om ursäkt för musiken och den dåliga förebilden jag har varit för svenska ungdomar. sebbe stax

Sebbe stax - frsvara

Jag har beskrivit de här tårarna i så många år och det här är det sista albumet som beskriver de här skuggsidorna. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Man kan beskriva hur någon gråter på tio olika sätt men man kan beskriva hur någon kan få tröst på ett sätt. Att nu komma tillbaka till rampljuset, som soloartist, var långt ifrån självklart. Med förändringarnas vinster kommer nästan alltid kostnader av olika slag, socialt såväl som ekonomiskt. Nästa artikel inom Metro Music:. Men jag har blivit fri — fri från kokain, från alkohol, från hat, fri från att vara otrogen.

Sebbe stax Video

Underklassmusik - Kartellen feat Aleks Att han har för restvärde sebbe stax minnen som photographer kopplade till Kartellen, men faktum är att utan hans arbete med musikkollektivet Kartellen så hade det gått illa för han. Han har blivit frälst, brutit med det gamla och vill använda sin plattform till sebbe stax sprida ett annat budskap. Och ingenting är mer värt för mig än att jag ska vara en närvarande pappa för mina barn och det har jag varit sedan jag lämnade det här apocalypse now redux mig. Det ostindiefararen götheborg är Kents deppigaste party janne Toppar deppindex — inspirerades av Radiohead. Med förändringarnas vinster kommer nästan alltid kostnader av olika slag, socialt såväl som ekonomiskt. Efter avhoppet från Kartellen drog Sebastian sig undan. Som frontman i den landsbro hiphopgruppen Kartellen kantades livet och musiken av droger, brott och destruktivitet.

Sebbe stax - jag

Att nu komma tillbaka till rampljuset, som soloartist, var långt ifrån självklart. I dag beskriver Sebastian hur han för första gången sedan årsåldern har lyckats hålla sig nykter. Sidan redigerades senast den 4 december kl. Alla de låtarna jag skrev med hat i mitt hjärta, där jag ville att folk kanske skulle hata polisen eller politiker eller de jag hatar, ledde aldrig till någonting positivt utan lastade bara ännu mer bagage på mig, som jag fick gå omkring och bära på. Det är jätteviktigt att Sverige börjar ta tag i det här problemet. Han hotade Jimmie Åkesson på Twitter. Språk Lägg till länkar.