finja betong

Finja Betong - antiksten, basic mur, bergkross, bergkrossprodukter, betong, betongblock, betongdesign, betongentreprenad - företag, adresser, telefonnummer. Stort sortiment av produkter från Finja Betong AB hos rogan.info Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Finja Prefab är en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerade betongelement och en komplett stomentreprenör. Besök vår sida för mer information.

Finja betong Video

Betongbord med puts - Vatten- och fläcksäker ytbehandling finja betong

Finja betong - Friends

Ladda ner Finja Prefabs katalog här Maila oss för att få katalogen hemskickad! Film om tåliga Rojo Barnvänlig hängare — gör det själv Uppmuntra barnen till att hålla ordning och reda i hemmet med en egengjord hängare gjuten i betong. All vår tillverkning är närproducerad, vilket innebär att vi är tillgängliga och kan erbjuda snabba, säkra och trygga leveranser. Som en del av Finja fokuserar vi på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud.

Finja betong - Kommer

Som en del av Finja fokuserar vi på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud. Vi erbjuder konceptlösningar för murat byggande i form av stabila och välisolerade block, golvavjämning för alla tillfällen, pålitliga fix- och fogprodukter, isoleringsskivor av högkvalitativ cellplast, grundelement för energisnåla och hållbara underlag samt väl beprövade fasadputssystem. Via ett brett nätverk av kvalificerade återförsäljare tillhandahåller vi ett gediget torrbrukssortiment för användningsområdena mura, putsa, gjuta och laga och flera av våra bruk finns numera i slitstarka plastsäckar. Givetvis följer, driver och ansvarar vi för ditt projekt hela vägen, från idé till färdigt stomme. Från och med nu förstärks samhörigheten ytterligare genom att Franshill förses med en ny logotyp med tillägget — en del av Finja. I dagsläget är vi anställda och siktar på att omsätta en miljard kronor. Produkterna vänder sig till proffs och användningsområdena är alltifrån avancerad undergjutning av maskiner, kranbanor, traverser, pelare och brolager till bultsättning i berg och fogning av prefabricerade betongelement.